Tisdag och onsdag med klös!

Sov urilla igår natt. Har haft några jobbiga mardrömmar på sistone.
 
I en fanns inte Bamse längre och jag satte ifrån mig Ragnar på ett inhägnat område... och en stund senare var han borta, jag letade som galen men han var helt borta. Jag vaknade med tårar i ögonen... mina pojkar! Och vad glad jag var att det bara var en dröm, en ovanligt verklig dröm.
 
                                  
 
Några nätter senare drömde jag att Janne lämnat mig och jag mådde illa när jag vaknade. Jag förstod inte hans ilska, hans hat... och det var så skönt att upptäcka att även detta var en ovanligt verklig dröm. Igårnatt vaknade jag av samma känsla, men jag minns ingen dröm..
 
Igår kom jag lätt ur sängen eftersom jag knappt sovit, bara varit illa till mods. Mässa och möten på jobbet. Företagshälsan var där och presenterade hur personalen mådde statistiskt vilket var intressant. Man får ju verkligen ett riktvärde där... tror jag. Hade hand om lunchmusiken och sopplunchen, vår diakonpraktikant fick ta hand om högläsningen under lunchmusiken under min handledning. Det är verkligen kul att ha praktikanter på jobbet, de livar upp!
 
Handledaren håller till på vackra Riddarholmen!
 
Sen åkte jag på handledning. Det har jag inte haft sen jag blev sjukskriven 2008, och inte behövt det eftersom jag gick kvar i terapin till mars förra året, men nu vill jag verkligen ha det. Kom jättebra överens med handledaren och vi bokade två gånger till på prov, sen blir det mer på riktigt.
 
Tillbaka till jobbet bara för att hämta bilen, sen åkte jag och hämtade Bamse, gick ut en kortis med honom, åt middag med Janne och så stack vi iväg till Scaniarinken på hockey!
 
 
De lottar ut överblivna biljetter på hans jobb och han brukar inte skriva upp sig. Nu gjorde han det och vann. Det var jättekul. Jag missade delar av matchen för jag var så himla fascinerad av Södertäljes hejarklack, vilket ös, vilken känsla. De måste vara hesa idag, vilket o-liv de förde! Minns inte att det var sånt drag i Globen när vi gick mer regelbundet på match där för flera år sen...
 
               
Är det Jihde?
 
ÄSS - äss - kå, ÄSS - äss - kå dånade i arenan .... och DIFs målvakt i skottgluggen ;O)
 
SSK vann efter 5 minuters förlängning samt straffar med 5-3. Janne tog Bamsenaden då vi kom hem efter 22.00.
 
Idag var det desto svårare att komma upp. Men jag är klart bättre, vilket är skönt! Jag hade mottagningen på morgonen och tog emot fyra personer, ovanligt tunga ärenden. Hoppade över föreläsningen om diakonala utmaningar och svenska kyrkan i utlandet som jag tänkt gå på och jobbade administrativt. Listan blir kortare för var dag. Nu är caféprogrammet klart för hela våren, telefonsamtal står ju ständigt på listan, intyg är skrivna och fondblanketter inskickade. På em visade jag oxå för vår praktikant hur man tovar, hon ska vara pysselvärd på StillaQ och då måste hon ju veta hur man gör. Vi tovade varsin figur:
 
 
Jobbade till kvart över fem, då skyndade jag mig att hämta Bamse, sen fixade jag middan på Donken. Janne och Jens mekar och Bekki sover borta så... ja... McFeast är gott ibland.
 
Nu ska jag göra nåt annat en stund. Virka kanske. Lägga mig tidigt, tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0