En intressant vecka

Åkte hem från landet/nya hemma i måndags. Avslutade dagen med zonterapi hos bästisen. Det är underbart!
 
                  
 
Tisdagen började jag en kurs på Företagshälsan och det fick väl ingen jättebra början. En helt felaktig ingång i gruppen satte sin prägel på hela dagen. Tur att det kurstillfället bara var två timmar. Efter det har det fortsatt bra. Vi lär känna våra kroppar och ökar förståelsen för oss själva och våra reaktioner, vad som händer när vi går emot vår egen värdegrund och gör vad vi tror andra förväntar sig av oss... och hur vi kan göra annorlunda. Ser fram emot de nästkommande fem veckorna.
 
                                                                
  
Annat kul har jag förstås hunnit med nu när jag inte jobbar längre. Besökte morbror i tisdags, skulle se om jag kunde hjälpa honom att locka fram försvunna bilder på datorn men filerna var trasiga. Men vi fick en härlig eftermiddag och jag fick lära mig att lingonsylt med mjölk och knäckebröd med ost, kaviar, tomatpuré och pepparrot är riktigt gott. I onsdags skrev vi kontrakt med köpare på vårt hus och igår hade jag en supertrevlig eftermiddag hos en person jag lärt känna genom kyrkan. Det hoppas jag blir fler gånger! Ovanpå det har jag knypplat mycket och gått till och från hunddagis med Bamse flera gånger. Min kroniska hälseneinflammation smärtar mer än på några år, men det skiter jag i! Det borde ge sig om jag är ihärdig, hoppas jag.
 
Snödroppen                                                     Änglavingar
 
Musslan
 
Helgen kan komma att bjuda på lite smått och gott, det återstår att se. Nu ska jag hämta Bamse och ägna mig åt knyppeldynan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0