Nästnästsista arbetsdagen för i år...

... blev förhållandevis lugn. Kom iväg något försenad men blev ändå bara några minuter sen till dagis. Det var inte alls mycket trafik.
 
Vårt hus i midvintermorgonljus
 
Arbetsdagen blev också överraskande lugn. Tre inbokade besök varav ett uteblev, hann tack vare det uteblivna besöket få undan all administration som blivit liggande och ta en hel timmes lunchrast tillsammans med den kraftigt reducerade medarbetarskaran.  Jag kunde tillochmed gå lite tidigare. Den tiden använde jag till att lämna tillbaka en bok till biblioteket på högskolan i Sköndal och åka till sonens jobb. Han hade beställt nya däck och fälgar till min nya fina bil som han nu satte på, det blev snyggt! Lite småsnack och sen for Bamsen och jag hemåt.
 
 
Spenderade över en timme i tre olika affärer för att komplettera en julklapp till maken (och ni som känner honom säger inte ett skrutt till honom för då blir det ingen bild på den imorgon!) och kom hem hungrig som en varg vid åtta-tiden. Det är underbart att ha frysen full med svamp! Det blev två kantarellmackor och det går aldrig av för hackor!

Tittade lite på TV, gick ut med Bamse och somnade sen gott vid TVn. Kom i säng vid två. Det är skönt att vara ledig när man har ett jobb att gå tillbaka till!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0