Två extremt sega dagar!

Har varit ansatt av mycket värk ett par dagar. Jag fick se "kartor" över kroppen och hur ett diskbråck kan påverka nerver i ben och fötter när jag var hos sjukgymnasten i tisdags. Jag tror att med den nya uppsättningen övningar jag har fått påverkar hela nervbanan från diskbråcket och ner till fötterna som ömmar och krampar. Tänk om diskbråcket har del i hälseneinflammationen? Övningarna syftar till att dra in diskbråcket och det gör ju förstås att nerverna påverkas. Ryggen känns bättre än på länge, men jag har ont i benen och fötterna krampar mellan varven.
 
                                              
 
Sen gör väl vädret sitt till. Jag har inte haft ro att plugga, vankar lite av och an. Går ut. Går in. Janne har jobbat natt så jag har inte velat stöka runt för mycket heller. Igårkväll ställde jag mig att baka kakor efte at ha suttit fast i telefonen ett par timmar. Behövde göra något praktiskt efter det. Det resulterade i Hallongrottor med frysta hallon och blockchoklad. Lite mums för gubben att knapra på när käringa är på vift.
 
 
Idag har jag suttit och knypplat hela fm, sen var jag ute med Bamse 1,5 timme, tog ut Ragnar tills det började hagla och sen vaknade Janne.
 
Ragnar, den långhalsade, attackerar dynan underifrån            " Vågkrus" i grön metall
 
 
Ikväll har jag kört maken till Läggesta. Han blev upphämtad av en arbetskamrat för imorgonbitti ska han och jag ses vid tåget i Södertälje. Då får han ta bilen hem och jag tar tåget till Oslo.
 
Nu har jag packat och grejat med en del småsaker. Hoppas kunna somna tidigt ikväll så jag är fräsch inför lektionerna. Denna gång blir det ingen etikk men väl Verdier og relasjoner i profesjonell praksis. Kompendiet är jättebra så jag har höga förväntningar på kursen.
 
                              Så ha en bra vecka nu. Vi hörs framåt helgen!
 
                                        
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0