Jag håller mig nästan till planen

I onsdags kväll följde jag planen. Jag sydde fast det blå bandet på dopklänningen och gjorde klart doptavlan. Montering i ramen återstår, men det får jag ta lite senare.
 
 
Igår kväll avsteg jag från planen. Jag skulle packa inför Ull- och lindagarna på Skansen, men efter att ha suttit i kilometerlånga köer innan Södertälje var jag grinfärdig och satte mig med stickningen vid TVn istället. Kände att jag bara måste få koppla av! Packat det mesta till det eventet har jag gjort nu ikväll. Återstår bara kläderna som hänger på tork.
 
Jobbet löper på bra. Har haft bra möten, både på jobbet och på Previa, på diakonimottagningen kom ett jämnt flöde. Som en uppföljning på handledningen i tisdags kom mötet på Previa mycket att handla om stresshantering. Det var superbra. Om en vecka har livet lugnat sig och om drygt två så torde livet gå in i en mer normal fas. Gäller att hålla struktur till dess!
 
Idag har jag jobbat hemma. Jag bad om tillåtelse att få stänga av telefonen för att kunna jobba med uppsatsen och det fick jag. Super- superbra! Jag har hunnit en hel del. Får jag nästa kalendertomma lördag och sen ett par kalendertomma dagar till under september så kan jag nog skicka in den för handledning innan jag tar itu med litteraurdelen. Två intervjuer är kvar också. Jag kan inte säga hur mycket jag längtar efter att ha uppsatsen klar. Jag kan liksom inte jobba med en uppsats fem minuter här och en halvtimme där, jag behöver gå in i den varje gång och då kan i alla fall inte jag sitta på jobbet, svara i telefonen eller ha maken inomhus medan jag håller på, då bryts koncentrationen.
 
Nu ska jag sticka en liten stund innan jag går kvällsprommis och kryper i koj. Det blir tidigt imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0