Fem dagar

Trista rubriker, men det tar jag inget extra för.
 
Idag börjar med att tacka min knyppelgrupp för vackra avslutningspresenter! En fantastisk azalea och ett lååååångt handstöpt ljus! Har man goa elever eller har man goa elever? Det är faktiskt femte terminen vi kamperat ihop på ABF i Strängnäs. Fyra var vi från starten och nu är vi sex och kanske ytterligare en på ingång till nästa termin! Nu har vi bokat Galleriet på Multeum i december nästa år, sen räknar vi med fullt hus på kursen, för det är klart att fler vill knyppla!   
 
                                                          
                                                          Jaaaaaaaaa!
 

Mottagning och möte i tisdags, därefter åkte jag och kollegan till boendeenheten Balder och berättade om vårt arbete. Det kändes gott!
 
Onsdag sorgegrupp, nyckelharpor på lunchmusiken och julbord istället för sopplunch. Sen möte för oss som är involverade i en annan dags jul. Får jag vara frisk blir det mitt tredje år och jag tycker det är fantastiskt att få jobba denna dag. Efter jobbet hämtade jag upp hundarna och sammanstrålande med Janne hemma hos Bekki och Freedy. Just nu hyr de en lägenhet i Stureby och det var premiär för mig att komma dit. En jättefin lägenhet var det och jättegod mat bjöd de på.
 

Sen åkte jag till Monica och sov över. Jag smög in för hon höll på att natta Nova och Arto var inte hemma. Vi satt uppe ett par timmar och pratade innan jag stöp i säng. På morgonen fick jag träffa Nova en stund innan jag åkte till jobbet.
 

Onsdag eftermiddag hade jag tagit ledigt för att gå till frissan. Det var välbehövligt. Slitet i topparna, omöjligt att hålla ordning på och en lugg som inte ville nånting!
 
Första bilden tog jag och la upp på instagram för att stötta läkarmissionens arbete mot könsstympning #varjeflicka. Den andra bara för att visa hur fin Layla gjorde mig.
 
Min frissa har bytt salong. Fika med gott till har hon inte ändrat på, men i denna nya, Salong Schampo på Söder, används bara ekologiska hårprodukter.
 
Min ursprungplan för fredagen var att ta uppsatsledigt, men trycket på samtalstider har ökat inför julen så jag bokade in tre besök och ett samtal med en chef. Men strax före tre slutade jag, då kom Monica och Nova, och efter en stund kom Linnéa med Meija och Edwin, och så deltog vi i församlingens öppna förskolas julpyssel-mys. Det var härligt! 90 var anmälda och jag tror nog att det kom ungefär så många. Ängla och Thyra skulle varit med, men de var hemma och förkylda...
 
 
...vilket jag oxå är idag! Jag klamrade mig i det längsta fast vid hoppet att det var allergi, men mot slutet av pysselkvällen kom bihålevärken och när jag kom hem däckade jag direkt. Jag hörde nånstans långt borta att Janne tog ut hundarna på kvällspromenad, men att han gick till jobbet i morse hörde jag inget av.

Vi får se om det blir nån uppsatsskrivning idag. Jag preppar mig med Ipren och nässpray för hundarna måste ju ut oavsett. Jag har legat med mina kelsjuka grabbar - hundarna och fågeln - i soffan en god stund, nu har jag fått i mig lite glass och ska ut på promenad no2. Jag har återbudat tandläkartiden på måndag och ska nog inte delta i nåt adventskaffe för äldreboendena heller... men nu tar jag bara ta en timme och en sak i taget....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0