Femtonde januari

Det har varit en bra vecka. Av veckans åtta inbokade besök kom fyra, tre ringde återbud och en uteblev, men att få ett återbud betyder att man kan ägna tiden åt annat än att sitta och vänta i onödan. Jag har återigen fått massor gjort och måndag, tisdag och onsdag fick jag dessutom några promenader då Rambo behövt göra sina ärenden. Det har gått jättebra att ha honom på jobbet. När jag haft besök har han fått vara hos informatören och när jag varit på lunch eller möten har han varit instängd i mitt rum. Annars har dörren varit öppen men avgränsad med ett kompostgaller så han inte sprungit runt i korridoren.
 
 
I torsdags började Rambo på dagis. Jag hade fullt ös den dagen, började med handledning i stan och avslutade med ett välbehövligt besök hos massören. Det hade inte gått att ha med honom handledningen och jag var beredd på att skippa massagen, men så pratade jag med dagis och det gick så himla bra. Han fann sig direkt och ville leka, så det var inga problem alls. Med gott samvete åkte jag på massagen också. Däremellan hade vi filmvisning på Torsdagsträffen - Moa. Jag tyckte den var fantastisk och har beställt hennes debutroman "Kvinnor och äppelträd". Det blev Räfvhonan också, Laestadius Larssons tredje bok efter Barnbruden och Pottungen
 
 
I övrigt har veckan bestått av husmöte, medarbetarsamling och mycket telefonsamtal.
 
Idag har jag jobbat hemma. Fått glada besked när det gäller en del pengar jag sökt, både för konfidenters räkning men också en ny utflykt till Parken Zoo i sommar, jag har förberett två möten jag ska ha nästa vecka samt ringt en del och mailat.
 
 
Nu ska jag ta ut hundarna en sväng igen. Det blir korta promenader. Jag fryser trots fyra lager kläder, Bamse kan nog knalla på en bra stund men Rambo skuttar på tre ben i taget, han fryser men vill hänga med och kolla vad Bamsen gör. Det går bara bättre och bättre. Bamse fostrar Rambo, men accepterar fullt ut att han är här nu. De tigger tillsammans, skäller på grannar tillsammans och rensar varandras matskålar efter avslutad måltid.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0