Rambo är min!

Idag har Rambo varit hos oss en vecka och idag står jag som ägare till honom i Jordbruksverkets hundregister och så har jag tagit över hans försäkring. Så nu är han min. På torsdag börjar invänjningen på dagis! Det är underligt vilka vägar livet tar ibland. Jag har ju länge velat ha en hund till, men Janne har tyckt att det räckt med djur... men så när jag frågade i måndags om vi kunde ta hand om Rambo så tyckte han att det gick bra. Nu har Janne två hundar som delar frukost med honom. "Fladdermusen" kallar han honom och det är ju inte så svårt att förstå varför, visst finns det likheter :
 
 
Annars händer det inte så mycket. Igår låg Janne i soffan och jag satt i en fåtölj med en hund på vardera armstöd och en papegoja på ryggstödet medan vi tittade på skidor bland annat. Då är livet gott.
 
Idag har jag jobbat och Rambo har legat på mitt bord och hållit mig sällskap. Det har varit intensivt och jag har varit oerhört effektiv. Det känns som jag är ikapp igen, men det är svårt att ha framförhållning i mitt jobb. Jag har plockat fram underlag till två möten jag ska ha nästa vecka, förberedelserna till dessa blir hemmajobbarfredagens jobb. De konfidenter som kommer kan man ju inte förbereda och hur efterarbetet blir har man ingen aning om förrän man träffat dem ... denna vecka har jag åtta inbokade besök.
 
 
Jag hann bara parkera hemma så ringde telefonen. Grannen såg när jag kom och hade kokat fisksoppa och bakat bröd till oss arbetande människor! Hon tycker vi hjälper henne så mycket så hon ville bjuda igen... Så efter en halvtimme satt vi och mumsade på fisksoppa med hembakt bröd, levererat direkt till dörren. Sämre kan man ha det!

Jag fryser! Jag ska be Janne ta kvällspromenaden så jag kan ta en varm dusch och gå och lägga mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0