V. 3

En superintensiv vecka - Jag har varit och handlat med konfidenter, bland annat på IKEA, det har varit flera olika möten varav jag ansvarat för två vilket tog hela fredagen, diakonimottagning, själavård och fonder samt kyrkgruppens utflykt till Hässelby Strands kyrka... dessutom har jag varit hos tandläkaren (noll hål) och så har svärdotter med vovve bott hos oss ett par dagar vilket har varit mysigt.
 
Hässelby kyrka
 
När helgen nalkades bestämde jag mig för att bara vara ledig och göra något för mig själv, det är så lätt att pyssla med en massa måsten och jag är extremt dålig på att ta hand om mig själv. Janne jobbar natt och behöver sova på dagarna så jag frågade föräldrarna i Norrtälje samt vännen Marianne i Örebro om de ville ha besök av tant Guggelutt samt två hundar under helgen. Det ville de, det gladde mig och det blev så bra.
 
Mamma hade gjort sin goda fläskkotlettgryta och pappa gick med mig och hundarna till sjön, sen satt vi och pratade och myste i soffan vid den öppna spisen. En perfekt lördag helt enkelt! Tack mamma och pappa för en toppendag!
 
Rambo och Hagge
 
Bamse på isen
 
Grabbar i olika färger, storlekar och åldrar (8 mån chihuahua, 6 års chihuahua/papillon(?) och 12 årig jackrussel (mm)
 
Idag åkte jag till Marianne och det var så mysigt det också. En oxfilé som inte gick av för hackor, härliga samtal... Bara att konstatera att jag träffar mina vänner alldeles för sällan! Tack Marianne för en underbar söndag!
 
Tanja (cockerspaniel), Rambo och Bamse
 
 
Underbart är kort. En bra arbetsvecka är slut. Helgen har bara några timmar kvar... Januari hänger på sluttampen. Lev livet medan du har det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0