Båtlogg dag 5 --> Örebro

Det blev en megasovmorgon idag igen. Med svart plast på ruffluckan har vi visst ingen koll på vilken tid på dygnet det är. 
 
Gick ut med hundarna och gick upp till gästhamnsduschen medan Janne fixade i båten och gjorde frukost. På väg hem med hundarna såg jag en båt komma in i hamnen med en familj vi slussade med igår. Kvinnorna kunde inte hjälpa till vid slussningarna för det regnade 🙄  Nu la de till bakom vår båt. Pratade lite med pappan när jag var på väg upp till duschen, han undrade var gästhamnstoan låg och jag släppte in dem. När jag sen duschat klart knackade det på dörren...och jag blev så tvärarg! Jag är ingen långduschare så att nån har mage att knacka ut mig efter några minuter fick mig att se rött. Jag slet upp dörren iförd trosor och linne, med det blöta håret på ändå, och glodde på morfarn i grannbåten. Skitgubbe! 
 
 
Efter frukost såg vi till att ha trevligt iallafall. Vi tog hundarna, köpte vaniljbullar i Wadköpings bageri och gick hem till Marianne. Där tillbringade vi några trevliga timmar innan vi gick hem, via Stadsparkens glasskiosk. Efter en stund kom Marianne till oss och Janne gick och köpte kinamat. Några trevliga timmar i båten, Mariannes dotter med pojkvän kom förbi oxå. Nu ligger vi och lyssnar till de sista låtarna på kvällens konsert vid slottet. 
 
Godnatt Örebro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0