Drömmar

Nu vill jag ha lite hjälp med drömtydning. Det är ju allmänt känt att i drömmarna bearbetar vi sådant som hänt, som vi tänker och erfar  på olika sätt... och inatt hade jag en fantastisk dröm. Som vanligt med drömmar fragmenteras de om man inte skriver ner dem direkt, men jag tänkte bjuda på fragmenten.
 
Först, igårnatt drömde jag att jag stod på ett podium tillsammans med flera. Av någon anledning var jag naken och jag var inte direkt obekväm med det, dock försökte jag dölja magen med mina händer.
 
Men inatt... wow! Janne hade köpt ett hus åt oss. Ett jättestort hus med enorm tomt. När jag kom dit trodde jag att det låg vid en sjö, men det visade sig vara tre olika pooler. En var så stor att man kunde åka med båt runt i den och det gjorde vi. Vi var flera stycken i båten och den var i två våningar, jag satt uppe längst fram och en chaufför körde. Han körde fort fort fort och fartvinden blåste i mitt otvättade hår. Han körde den stora båten som om det vore en vattenscooter och zickzackade skickligt mellan stenarna. Han hade inte behövt köra så nära kanten, men han visste precis vad han gjorde. I mellanpoolen kunde man simma och i den minsta poolen fanns fisk, karpar och slöjstjärt. Huset var i två våningar, välbyggt och vackert. Ett stort kök, ett enormt vardagsrum... och så fanns där ett torn som man kunde gå upp i. Överallt fanns folk som hälsade oss välkomna och fixade med saker, städade, snyggade upp i trädgården osv. Jag började gå upp för trapporna till tornet och insåg att det fanns rum på varje våning som var som tårtbitar. I varje litet rum fanns vackra saker, som hyllor med glas, en spinnrock där någon börjat spinna garn osv. Jag tänkte att om jag dör imorgon så är jag lycklig idag, och jag grät av lycka. Högst upp i tornet gick jag förbi en spegel och jag häpnade. Återigen var jag naken, men övervikten var borta!
 
Nu är jag nyfiken på era reflektioner :)
 

Kommentarer
Postat av: Marcella Gustafsson

Tänker att du är på en bra plats i livet. Att du kanske lägger mycket energi på det som inte är så viktigt. I drömmen stannade du upp och fick se hur långt du kommit i livet och hur bra saker du har omkring dig kan vara. Relationer, din vardag , och att du är vacker och duger oavsett kilon?

Svar: <3
Guggelutt

2016-07-12 @ 08:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0