Fjärils-söndag

Jag vet inte hur mycket jag har klagat, men jag hoppas inte att det tar över om så är fallet. Idag mådde jag i alla fall mycket bättre när jag vaknade. Värken i kroppen är som den är, men huvudet kändes lite klarare. Jag hade tänkt knyppla, skulle bara beställa nytt mönster och garn från Knyppelboden och nya Hjärtebarnsarmband... och blev sittande vid datorn hela dagen. Det blev inte bara herr Blå som planerat, utan det blev en plattfisk och två tomtar också... och så garn till det. Vi har pratat om att knyppla tomtar på "min" kurs i höst, så jag tänkte provknyppla två stycken om jag hinner.
 
Sen tänkte jag att jag kan göra stommen till en artikel om sommarkursen i Vadstena till Stadkanten... och så blev jag sittande med den ett bra tag, och så blev det stommen till en ordföranderuta och kallelse till hösten när jag ändå var i farten. Känns bra. Det kommer bli superstressigt i augusti annars.
 

De påminner lite om fladdermöss?
 
Förutom min långa behagliga dag vid datorn har hundarna badats och fjärilslarverna har bytt hem. De bor nu i fjärilshuset. Jag hoppas att det blir något, de ser lite torra ut! Och så har jag fotograferat fjärilar. Bjuder på de bästa bilderna här:
 
Myrpärlemorfjärilar
 
Citronfjäril
 
Ängsmygare
 
Blåvingar
 
Sen blev jag illa berörd för jag hittade två ihjältrampade kopparödlor. Sex levande också, men jag tycker det är så onödigt att folk ska ta ihjäl dem. Stampa i marken så försvinner både orm och ödla, för detta är ingen orm, det är en ÖDLA. Den kan inte bitas och är ofarligare än en humla!
 
 
Pax et bonum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0