Påskhelgen

I år har jag inte firat påsk över huvudtaget. I huvudsak har jag pysslat med tre saker. Uppsats-skrivning, hundpromenader och knyppling. Janne har jobbat och det har varit bra för mig. Jag har fått ett inlämningsdatum för uppsatsen i maj, och jag tänker försöka hinna klart till dess. Jag trodde att jag var ganska klar när jag skickade in uppsatsen till min norska handledare i januari, men så var det inte, jag går inte in på detaljer. Först tappade jag sugen, sen hade jag fullt upp med allt möjligt annat, tex att skriva anförandet till kårstämman, Knyppelpinnarna kräver sitt osv... så jag bestämde mig för att ta påsken i anspråk för att göra ett ordentligt ryck. Vi får se om jag går i mål, men hursomhelst är det ju ändå så att allt jobb som görs nu slipper jag sen!
 
 
Kvällarna har jag ägnat åt knyppling framför TVn. Dels vill jag knyppla klart sånt som blivit liggande på dynorna, dels vill jag förbereda lite inför utställningen ABF-gänget ska ha på Multeum i vinter. I förrgår blev smycket klart och nu är jag i full rull med en längdspets med segelbåtar.
 
 
Sen har jag unnat mig olika långa promenader med hundarna. När solen tittat fram har jag gått långa promenader längs småvägar och i skogen, och när det snöat har det blivit kortare promenader. Räv, tranor och hjort har vi sett när vi varit ute, och så tusen och åter tusen olika fåglar. Kylan till trots friar de bevingade till varandra. Livet är rätt okej faktiskt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0