Summerar en bra vecka!

Lite småseg start på veckan då förkylningen inte släppt greppet riktigt, men fullt ös på jobbet med bland annat många besök. Jag åkte på jobbets Luciafika kl 8.00 i onsdags och det gjorde att jag verkligen fick en känsla av julstämning, härligt! I många år nu har jag skalat bort det mesta av julfirandet. Sen barnen blev vuxna är det inte samma sak och dessutom har Janne jobbat julen många år i rad nu. Han kan ju inte styra sitt skiftschema. Oftast har jag firat julafton med nåt/några av barnen, antingen otraditionellt på restaurang eller julmatsfritt hemma, men oxå med skinka, tomte, krubba och gran, beroende på om det varit barnbarn med eller inte. Tack vare jobbets Lussefika infann sig nu lite härlig julstämning, utan hets. Efter fikat tog jag med mig en julblomma och åkte på hembesök. Och efter hembesöket hämtade jag en kollega och tre julblommor till och åkte på ett mycket uppskattat besök hos Kvinno- och tjejjouren.
 
 
Och efter det besöket och lunch med kollegan plockade jag upp Novas bonusmormor för att åka på Novas första Luciatåg! Hon var en pepparkakstomte ❣️ Jättefint! Men vi ombads att inte publicera bilder på nätet och det respekteras givetvis! Men Torsdagsträffens Luciatåg får publiceras!
 
 
På fredagen jobbade jag hemifrån några timmar för på dagen hände det grejer! I ett år har knyppelkursen på ABF i Strängnäs planerat en utställning på Multeum och i fredags var det dax. Med cider och bondkakor som kommunen bjöd på, och ett kort tal som jag förberett om knypplingens historia, invigdes utställningen. 
 
 
Pga sjukdom fick en av kursdeltagarna ett stort ansvar i hängningen av utställningen och det blev så himla bra!
 
 
Lördagen ägnade jag åt pappersarbete för Knyppelpinnarnas räkning. Kallelser, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, årsmöteshandlingar... sen broderade jag till kl. 01.30 och det ska jag fortsätta med idag. Jag har broderat en stund varje kväll denna vecka på ett broderi som blivit liggande några år, men nu händer det grejer!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0