Knypplat klart?

Ikväll slog jag de sista slagen på min Stensöta. Imorgon ska jag knyppla eller knyta av den och klippa alla trådar, det vågade jag mig inte på ikväll, jag var för trött. Dessutom är jag lite nervös för hur den kommer att se ut. Jag valde att ha den kvar på rullen för att inte slita på den med pinnarna som ju legat överallt på dynan. Imorgon får jag se hur det blev.
 
 
Som vanligt blev det sen lunch pga aptiten. Idag passade det bra för vi skulle få en guidad visning runt Vadstena tjugo i fyra. Vi var ute och gick i 1,5 timme med en jättebra guide. Hon berättade om Bjälboätten och Gustav Vasa, Mårten Skinnare och hospitalsjonen, Heliga Birgitta och om nunnor, krigsmanshuset och spetsar. En del visste jag sen förut och annat var nytt. Jättebra var det.
 
Vallmo (eller anemoner?) och linblommor är oslagbara ihop
 
I övrigt har det väl inte hänt så mycket. Jag blev kvar i lektionssalen tills Stensötan var färdigknypplad. Sen gick jag ner till Vättern för den obligatoriska trädbilden. Solen hade redan gått ner för jag var senare än vanligt, klockan hann bli tjugo över elva.
 
 
Nu har jag legat i sängen och letat böcker. Hittade tillslut det jag sökte och hoppas få hem dem så småningom. Två gedigna böcker om knyppling varav den ena är en doktorsavhandling. Nåt att se fram emot att läsa i sommar.
 
 
Nu återstår bara att borsta tänderna. Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0