Knypplar

Började dagen med att ringa Vårdguiden och fick numret till Vadstena VC, fick en tid kl.11.15. Sänkan låg lågt och återigen fick jag diagnosen allergi och recept på både Cocillana och Mollipect. Hann knyppla lite innan läkartiden och fortsatte sen över hela lunchen. Aptit har jag inte. När klockan blev eftermiddagsfikadags gick jag upp till Svenska spetsars affär och lämnade mitt kontonummer. Jag har lyckats med konststycket att betala kursavgiften två gånger... Köpte också lite mer sallad och ost till frukost samt hämtade ut mina hostmediciner på apoteket. På hemvägen svängde jag in på pizzerian, men inte ens pizza smakade. Men i alla fall mätt gick jag tillbaka till lektionssalen och knypplade till kl 22.00, då hade jag använt alla nålar jag hade med mig.
 
 
Jag gick ner och fotograferade trädet. Något år fotade jag trädet i slutet av gatan varje kväll och tänkte att det kanske jag ska göra i år också...
 
 
Så satte jag mig att titta på den otroliga solnedgången över det nästan platta Vättern. Det var lite skillnad mot gårdagens blåst!
 
 
Nu har jag tagit en hutt Cocillana och hoppas på mindre hosta samt god sömn och med dessa färggranna bilder över kvällens Vättern önskar jag er en god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0