Det finns inget dåligt väder ☔️

... regnar det och är varmt kan man gå barfota eller åka inplastad sidovagn på moppe.
 
 
Idag la vi oss inte ens vid poolen, jag satt och läste på balkongen. Vid lunch var det uppehåll och då gick Janne och jag en sväng för att köpa presenter till våra duktiga fågelvakter - Ängla, Thyra, Meija och Edwin. När vi tog en frappe på ett fik tilltog regnet och gatorna svämmade över. Vi fångade en moppe med sidovagn för att ta oss tillbaka till hotellet.
 
Läste en stund till innan Janne och jag gick ut och åt pannkakor med mango/nutella och cashewnötter till lunch. Sen tog Bekki, Freedy och jag massage... eller det blev lite missförstånd men bra ändå. Freedy fick sin ryggmassage medan Bekki och jag ville ha 30 min huvud- och 30 min fotmasssge... det blev footscrub och 30 minuters fotmassage för bekkin och footscrub med en timmes huvudmassage för mig. Bra knas dock. Minns inte när huvudet var så lätt och fötterna så fina senast. 
 
 
Efter middag på en mysig restaurang, dit vi gick barfota med paraplyer i skyfallet, gick Bekki och jag tillbaka till massörerna. Bekki fick sin 30 minuters huvudmassage och jag tog en timmes fotmassage vilket är samma sak som zonterapi "with a stick". Härligt härligt!
 
Morgondagen lär bjuda på nya äventyr ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0