Aonang och Railay Beach đŸ€œâ€â™€ïž

Att komma till Aonang Beach i Krabi igÄr blev en ganska negativ upplevelse. Att efter det lugna trevliga Khaolak landa i Aonangs storstadspuls, fast det inte Àr en storstad, blev en omtumlande upplevelse. Högljutt överallt och pÄflugna försÀljare av alla slag lÀngs gatorna. De fanns i Khaolak oxÄ förstÄs, men i Krabi kÀnns allt mera aggressivt och pÄfluget. Antingen Àr kommersen smÄgalen eller sÄ blev bara kontrasten för stor. Men men, man kan vÀlja mellan att sura och att göra det bÀsta av situationen.
 
 
Idag gick vi ner till stranden och köpte oss en tur/retur till Railay Beach. Det Ängrade vi inte. Vi gick över ön för ungdomarna ville klÀttra upp och se lagunen. Det visade sig vara en rejÀl bergsklÀttring och de kom tillbaka leriga och nöjda!
 
 
Vi solade och badade hela dagen utanför prinsessans grotta. NÀr vi var hÀr 2002 berÀttade guiden att sÀgnen sÀger att en prinsessas skepp gick pÄ grund hÀr och hon rÀddades till grottan, men hon levde dÀr ensam (kanske ingen hittade henne?) sÄ hon dog som oskuld. DÀrför offrar man fallosar till henne i grottan, det har blivit en rejÀl samling genom Ären.
 
 
Vi vadade oxÄ in i grottan bredvid. Bergformationerna Àr lika vackra pÄ nÀra som lÄngt hÄll.
 
 
Åter pĂ„ hotellet blev det dusch och middagsvila samt promenad ner pĂ„ stan för middag. Nu sĂ€ng, sova, sova sova 😮

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0