Gästknypplerikväll

 
Ikväll har jag gästknypplat i knyppelgruppen på Farsta gård. Jättetrevligt! Att bo "i stan" igen gör att man kan kvista iväg på lite äventyr spontant, dessutom har soppanålen bara rört sig lite i det övre fältet, trots att jag använt bilen varje dag. Det känns som det kan bli glest mellan tankningarna plus att jag får tid till annat än bilkörning. Även om jag älskar att köra bil så är 100mil E4/E20 så där lagom kul. Den fritid jag fått ska spenderas på roliga saker, tänker jag. Ikväll tex blev rosa bandet klart på Farsta Gård!
 
 
Arbetsdagen har bjudit på besök, hembesök, lunchmusik, sopplunch och sorgegrupp. Morgondagen bjuder på administration, besök, hembesök och Torsdagsträff.... sen ska jag åka hem. Fredagen den 13:e är jag kompledig!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofi

Hej. Av en tillfällighet hamnade jag på din blogg och har läst alla dina roliga knyppelinlägg. Jag knypplar också och det är så kul och härligt att sätta sig till vid dynan och hänge sig åt en spets eller bild på dynan. Jag skulle också gärna vara med på kurser som du gjort. Och så roligt att sitta och knyppla i Linköping. Verkligen roligt att läsa din blogg.

Svar: Hej Ann-Sofi! Tack för respons! Jätteroligt! Ja, visst är det roligt att knyppla, och det bästa är att det hela tiden finns så mycket nytt att lära och nya tips. Det blir aldrig tråkigt. Imorgon skriver jag nog om vår träff i föreningen Knyppelpinnarna, så välkommen tillbaka!
Guggelutt

2017-10-20 @ 21:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0