Fyra dagar

Söndagkvällen med min yngsta dotter, hennes pojkvän och hans mamma blev supertrevlig och ungdomarna hade lagat god mat och en god morotskaka till efterrätt. Timmarna bara försvann och så var det plötsligt dags att åka hem.
 
Imorgon har jag tagit ledigt och så här långt är jag mer än nöjd med min vecka som började med Kyrkgruppsutflykt till Hagsätra kyrka. Det var ju min arbetsplats i flera år, då som Hagsätra kapell, nu omgjort och ombyggt till en kyrka mitt i centrum. Ingången var ny för mig, arbetsrummen borttagna för där är numera själva entrén och trapphuset. Utsmyckningarna i kyrkan var häftiga. Molnen i taket och duvan ovanför dopfunten var gjorda i hönsnät. En läcker, "enkel" och luftig utsmyckning.
 

Altaret var gjort av betongblock och på blocken fanns meningar av "Vår Fader" skrivna på tio olika språk, bland annat ungerska och samiska. Alla språken, plus många till, talas i Hagsätra.
 
 
Det som fanns kvar sen min tid i Hagsätra var stolarna och triptyken (altartavlan), allt annat var nytt. Efter visningen blev det fika på konditori Vallmofröet i Hagsätra Centrum.
 
                                                                 Budapest
 
Veckan i övrigt har bestått i grova drag av hembesök, besök, egen handledning, lunchmusik, sopplunch och Torsdagsträff med jubilarer. En rätt lagom vecka med andra ord.
 
 
Och igår var vi hem till äldsta dottern en sväng på kvällen och åt middag. Myspys!
 
Om ca 4 veckor tittar Novas nya syskon ut       Nova ska absolut dricka som hundarna när de är där 😂
 
Nu ska jag diska och sätta mig med virkningen en stund. Morgondagen hoppas jag ska motsvara mina förväntningar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0