En dag pĂ„ Parken Zoo 🐆

För fjÀrde gÄngen sen jag började i Huddinge församling har jag haft förmÄnen att fÄ vara med och arrangera en dagsutflykt till Parken Zoo i samarbete med Lions i Huddinge. Det började med en frÄga pÄ vÄrt gemensamma julfirande en Annandag och nu Àr det typ tradition.
 
Strax före kl 9.00 for vi ivÀg med en buss förvÀntansfulla barn och förÀldrar. Det tog lite tid att komma fram pga en olycka och vi blev stÄende en stund utanför Eskilstuna, men sÄ ÀÀÀntligen efter nÀstan 2 timmar pÄ bussen kunde vi slÀppa ut hela gÀnget för en fantastisk dag pÄ zoo och nöjesparken. Jag hade sÀllskap större delen av dagen med en mamma och ett barn, ibland blev vi flera som gick i grupp.
 
Koi
 
Sumatratiger
 
Sandkatt
 
StrÄlsköldpadda
 
Alpacka
 
Minigris
 
Herr Nilsson
 
Rödbukad lemur

Ringsvanslemur
 
Sista 1,5 timme tillbringade jag som telefon-, vÀsk-, och vagnvakt i skuggan av ett trÀd medan ett par förÀldrar satt med och pratade och andra förÀldrar och barn gick bananas i nöjesparken. Festis och bulle vid bussen innan avfÀrd och i bussen hem snusade mÄnga trötta barn sÄ sött. En superduperdag, verkligen!
 
Jag Àr sÄ trött och lÀngtar efter ledighet, men dagar som denna Àr sÄnt av underordnad betydelse. Det Àr en vÀlsignelse att fÄ jobba med det jag jobbar med och att tillsammans med andra goda krafter ha möjligheten att ge en upplevelse till dem som annars inte har rÄd.
 
Amen 🙏

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0