Härliga helg ❣️

Inte nog med att jag har världens bästa jobb, jag har världens bästa fritid oxå. Denna helg har jag fått hänga med alla mina barn och nästan alla barnbarn oxå ❣️
 
I lördags morse hämtade jag Monica och Luna. Först åkte vi en sväng till Jens, sen åkte vi in till stan och åt brunch på Clarion med Bekki och Freedy. Bekki fyllde 25 i fredags och vi hade skramlat till något jag aldrig trodde jag skulle köpa till nåt av mina barn, men hon har önskat sig att hoppa fallskärm i åratal... och efter den fina presenten Janne och jag fick (helikopterflygningen) ville vi ge henne något vi trodde att hon skulle uppskatta...
 
 
... det gjorde hon... och även om jag försökte övertyga henne om att hon faktiskt kan byta in fallskärmshoppet mot flera chokladprovningar så tror jag inte att jag lyckades...
 
Efter brunchen åkte Freedy till jobbet medan Monica, Luna och jag fick hänga med och titta på ungdomarnas nya lya på Söder. Jäääättefin!
 
Trots t-banestrul kom Monica, Luna och jag hem igen. Arto och Nova kom och hämtade sin familj vid lyan men först hängde de med på hundpromenad inklusive klara-färdiga-gå!
 
 
Jag packade bilen och åkte hem till Strängnäs. 
 
Idag hade jag en lugn och skön förmiddag. Promenad, frukost, tvätta, diska, packa och titta igenom bilderna samt skriva blogg om resan runt Vättern. Bloggen är både en dagbok och bild/minnesbank jag uppskattar mycket! Det blir ibland som en uppslagsbok oxå... På eftermiddagen mötte jag upp Linnea och hennes flickor för att åka ut till Stallarholmen och Krusius alpackafarm. Matte blev hemma med en hostig Edwin och följdaktligen det enda biologiska barnbarn jag inte träffat denna helg. 
 
Alpackavandringen blev en succé! Och jag har lovat flickorna att köpa varsin mjukdjursalpacka i försenad (Meija och Thyra) eller förtidig (Ängla) födelsedagspresent när jag åker på utfärd till Parken zoo om ett par veckor. Ulla-Lena på Krusius kan precis allt om alpackor och delar gärna med sig av sina erfarenheter och sin kunskap.
 
 
Thyra tog täten med Barillo och knatade på som om hon aldrig gjort nåt annat än att promenera med alpackor. Ängla, som fick hand om Ture (eller True Knight som han egenrligen heter) ställde en massa bra frågor som ökade våra kunskaper om alpackor. Tex, är du osäker på om det är en alpacka eller en lama du ser så är frisyren ett säkert tecken. Det är nämligen bara alpackor som har hår på huvudet!
 
 
Meija, som annars kan tröttna om det inte händer saker, gick superduktigt med Galaxy en hel timme! Och inte minst Linnea som fick den busigaste av dem alla, Pacolini, hon skötte sig mycket bra 😁❣️ Och en superbonus blev att flickorna fick åka flak upp till huset där det serverades hallonsaft och hallon-rulltårta!
 
 
McDonalds-middag i bilen och hem. Linnea med trötta barn och jag till hungriga, nödiga hundar. Janne kom från jobbet med jordgubbar och glass...
 
 
... och ja, våra bortskämda älsklingar fick slicka tallrikarna, ni ser ju hur fint de köar för en smakbit!
 
Har åkt upp till lyan, förberedd för en ny spännande vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0