Mellandagar!

Två arbetsdagar mellan lediga dagar. Måndagen bjöd på lönesamtal, besök, en hel del administration i form av planering och utvärdering, ringa och fixa sånt som hänt under resedagarna. För första gången på länge hann jag ta både en ordentlig lunchrast samt fikarast på em. Kändes toppen att få surra lite med kollegor. Flera telefonsamtal inkom då folk blivit hänvisade att ringa på måndag då jag stängt av telefonen under resan.
 
 
Jag smet lite tidigare från jobbet för att hinna åka till Stoff och stil innan jag hämtade hundarna. Jag behövde en bra tygsax och mer kantband till båtgardinerna. Passade på att köpa en låda som jag hoppas ska ha rätt höjd för att hålla ordning på mina knyppelgarner oxå samt så var jag ute efter ett tyg med fjärilar jag sett. Det visade sig att tyget jag förälskat mig i förra gången jag var där var typ vaxduk... men jag hittade ett liknande som jag köpte istället. 
 
 
Jag tror det kommer passa perfekt till gardiner i köket för där har vi har grå blommor i tapeten!
 
På kvällen kom en kollega över som håller på att lära sig knyppla. Hon bjöd på god thai-mat, knypplade en bra bit snygg spets innan vi gjorde kväller. Det var lite för kallt för att gå långpromenad utan tröja så kvällspromenaden blev lite kortare än vanligt.
 
Det var kylslaget imorse oxå, men jag hade ändå svårt att tro bil-termometern. Antar att man blir lite lurad av solen och de grönskande träden.
 
 
Arbetsdagen idag har bestått av personalfrukost och mottagning. Det kom rätt mycket folk idag och jag har hjälpt till att söka fonder, pratat psykisk ohälsa och delat ut matkassar. Besökare från 9.50 till kl 12.00 sharp, då gick den sista. Lite efterarbete, sen åkte jag till min bästis med varsin salladsrulle och fick zonterapi. 
 
 
Nu är jag hemma och försöker få ihop planen för resten av veckan!
 
Over änd out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0