Åter i sadeln

Det blev en smått rörig morgon efter att jag nu varit hemma i två veckor. Mailen har jag haft koll på medan jag legat för ankar med ryggen, men en del annat har liksom legat till sig och ploppade ur nu på morgonen likt en ketchupeffekt. Nå, nu har jag nog koll på allt, men det kommer bli några intensiva dagar innan påskledigheten.
 
Maken och jag bodde i lyan hela förra veckan för att han skulle ha tillgång till hunddagis. Jag har gjort mina övningar och övrig tid har "mystiskt vacker" varit mitt sällskap. Hon tog en knapp vecka att få färdig.
 
 
I fredags åkte vi hem och jag gick mina första hundpromenader på eftermiddag och kväll då maken jobbade kvällspass. Fredagen testade jag också att gå helt utan smärtlindring och det har funkat bra. Jag måste ha lite ont för att inte göra tokiga rörelser, det är så himla lätt att glömma när man ska resa sig ur soffan eller hämta upp något från golvet, det är verkligen ett ögonblicksverk. Att böja sig över sophinken är fullkomligt "livsfarligt" och ändå gör man det flera gånger om dagen... Men jag måste ändå säga att det har gått himla bra den här gången. Antingen är det för jag gjort allting rätt, eller så är det tack vare TNS som jag inte provat förut, men skräcken är att det kommer att hugga till igen. Vi får hoppas och be för det bästa.
 
Helgen har vi tillbringat mer eller mindre i hemma. Var och hälsade på sonen i lördags och firade mellandottern i söndags. Linnéa fyller år på Maria bebådelsedag, Våffeldagen, och det brukar hon fira med att bjuda familjerna på våfflor. Och vilken tur vi hade med vädret! Solen sken och dagsmejan tog i ordentligt!
 
 
Tidigt imorse var jag iväg på blodprovstagning. Har bett att få hela kittet med extra allt för jag har ju gnällt på trötthet ett tag nu, men när arbetskamrater reagerade på min smått slitna uppenbarelse tänkte jag att det är nog inte bara inbillning. Nu hoppas jag få tillbaka provsvar med svar på något som är lätt och snabbt avhjälpt så energin kommer tillbaka med våren! 
 
Nu ska Bamse strax hämtas, han har varit inne på rekond på eftermiddagen. Efter det är det knyppeltajm på ABF och sen åker smågrabbarna och jag till lyan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0