Jinx đŸ€„

Har sagt det förr och fick nu all anledning att sĂ€ga det igen: jag ska inte gĂ„ hĂ€ndelserna i förvĂ€g! Snacka om att jinxa! Äta ekologiskt och grönt - hĂ€ng med, vara skjuts/ förlossningshjĂ€lp till dottern, men tjena! 
 
 
Vad hÀnde dÄ? La mig i god tid i fredagskvÀll med en laddad telefon bredvid sÀngen ifall jag skulle bli ivÀgkallad pÄ förlossning. Gick upp efter en god natts sömn, Ät ekologisk havregrynsgröt med ekologisk havremjölk och ekologiska blÄbÀr. KÀnde mig sÄ nöjd och inspirerad! SÄ ser jag en rinnflÀck i duschen och tÀnker att lite Cillit Bang pÄ den och promenad med hundarna sÄ kan jag stÀda duschen innan jag tar tag i förrÄdet. PÄ eftermiddagen tÀnkte jag gÄ pÄ konsert i Huddinge kyrka. Bang tog slut och jag böjde mig under diskbÀnken för att plocka fram en ny. 
 
BANG!
 
SmÀrtan slog andan ur mig och jag kippade efter luft, men hade sinnesnÀrvaro nog stt klamra mig fast i diskbÀnken. NÀr armarna började krampa hade jag tvÄ tankar i huvudet - lÄs upp dörren! Ta dig till sÀngen! DÀrifrÄn ringde jag Janne. Efter en timme kom svÀrmor och tog ut hundarna, sen kom Janne som ringt in sjukberedskapen. Jag fick ge upp och ringde ambulanstransport som tog mig till Huddinge.
 
 
12 timmar senare kom jag upp pÄ avdelning. Alla har varit jÀttegulliga. Jag har fÄtt hjÀlp och smÀrtlindring, provar f.n pÄ TNS som Àr underbar... och sÄ kom min kusin som jobbar pÄ förlossningen och tittade till mig ett par gÄnger...  men ikvÀll blir jag skickad till MÀlarsjukhuset, Àven kallat Slakthuset. Jag bÀvar, har ju sÄ dÄliga erfarenheter dÀrifrÄn, men vad göra? Jag Àr skriven dÀr och det Àr bara att ta Gud i hÄgen och acceptera. Kan det bli lika illa som sist?
 
My partner in crime
 
NÄ, nu ska jag vila och vÀnta, lÄta smÀrtlindring i tablett- och strömform verka. FramÄt kvÀllen kommer transporten, men dessförinnan borde Janne hinna komma med jacka och stövlar. Allt löser sig...

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0