Trampa vatten 💩

Lite sÄ kÀnns det just nu. BÄde under hundpromenaderna rent bokstavligt och i sinnet bildligt talat. Jag Àr trött och det syns uppenbarligen pÄ mig för folk kommenterar det alltemellanÄt. Kung Bore slÀpper inte sitt grepp om oss och Àven om ljuset ÄtervÀnder med stormsteg sÄ tror jag att frÄnvaron av en D-vitaminbildande och vÀrmande sol kan vara orsaken till min trötthet. LÀngtan efter vÄren liksom dallrar i underhudsfettet. Men jag mÄr inte dÄligt och har klarar mig frÄn förkylningar och influensor sÄ hÀr lÄngt. Tack tack!
 
Livet knallar pÄ. En relativt hÀndelselös helg, Vasan och virknÄl, typ. PÄ söndag em Äkte jag, hundar och fÄgel pÄ kalas hos Monica. Hon fyller om ett par veckor, men vi vÀntar ju pÄ att bÀbis ska komma ut snart.
 
 
En samtalstÀt tid pÄ jobbet... och idag hade vi kickoff för nya Herrklubben! Det var jÀttekul! Vi startade en diskussionsgrupp för Ànklingar för ett Är sen, men fÄ har kommit. Nu kör vi pÄ med ett nytt koncept med förelÀsare, film och utflykter. Sju herrar kom idag och det Àr en ökning pÄ 200%! KÀndes jÀttebra! Och en spÀnnande förelÀsare hade vi oxÄ, Petter Berndalen som har bloggen Husfadern, en trummis som inte handlar i vanliga affÀrer utan köper sin mat direkt frÄn gÄrdarna och odlar sjÀlv. Inspirerande och bjöd in till eftertanke.
 
 
 
Och nÀr jag gick ut med hundarna ikvÀll trÀffade jag en barndomskompis till Bekki. JÀttekul! Vi följde henne hem sÄ vi hann prata lite.
 
Nu vankas nio timmar rygglÀge...med blött hÄr. Kan bli ett spÀnnande uppvaknande imorgon!
 
Godnatt vÀrlden

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0