Plötsligt händer det 📍

Kompade lite imorse. Packade ihop och tog det lugnt. Ff ledsen. Blev bättre efter ett bra samtal på jobbet. Sen kom min knyppel-kompanjon och vi gav oss av på äventyr! Jag har slutat ta emot saker till föreningen Knyppelpinnarna för vi kan inte avyttra det... egentligen tar jag inte längre emot material till Huddinge församling eller till ABF Strängnäs heller men ibland bara måste jag göra undantag! 
 
För ett par veckor sen blev jag kontaktad av en dam som fångade mitt intresse och idag åkte jag och min kompanjon hem till henne för och fick ett par otroliga timmar! Hon var 94 år, diakonissa och hade börjat knyppla på 50-talet, slutat knyppla och börjat om på 80-talet. Hennes knypplingar på väggar och bord var helt otroliga! Och i slutet av 80-talet hade hade hennes knyppellärare bett henne ordna en skärm inför påvens Sverigebesök. Jag hoppas kunna skriva ihop en kort liten artikel med hennes otroliga berättelser...
 
 
Oavsett vad som händer gäller det att ta vara på alla små under och njuta av äventyret som är livet📍
 
Vi packade in skänkta dynor, mönster och annat material på jobbet, sen åkte jag upp till lyan och hämtade Ragnar och packning, hundarna på dagis. Hemmavid packade jag in och gjorde räkmackor medan maken gick ut med hundar och la ett sista vedträ i kaninen som värmer badtunnan. Efter räkmackan blev det en timmes bad.
 
Nu återstår väl bara sistanaden och bingen...

Kommentarer
Postat av: Mona Wängberg

Hej!
Bilden med ljuset på, med den lila bakgrunden , så vacker. Går det möjligtvis att få tag på mönster till den! Min mor som är en duktig knypplerska skulle gärna vilja göra den!
Vänliga hälsningar Mona

Svar: Hej Mona Fotade den när jag på besök hos en äldre dam. Ska försöka hitta rätt på upphovskvinnan till mönstret. Tror hon är finska och tror oxå att mönstret finns i nån av hennes böcker. Vänligen, Gunilla (Guggelutt)
Guggelutt

2021-02-10 @ 21:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0