Från moll till dur 🎵

Kunde ju inte låta bli att stanna hemma i lugnet igårkväll. Problemet blir ju när man vill dra ut på det gottiga för länge. Under natten fick jag riktig måndagsångest och sov inte många timmar. Det är nog bättre att ta sig upp till lyan kvällen före jobb ändå. Efter två timmars sömn och hundpromenad i regn tänkte jag att det värsta var över... icke. Vält lastbil orsakade jätteköer på E4 men jag hann precis till dagis till första promenaden. Upp till lyan och lämna Ragge och packningen. Gick snabbt upp till T-banan i vetskap om att det var kaos även i kollektivtrafiken. Det hade hänt nåt på röda linjen under morgonen för tågen gick bara del av sträckor och perrongerna var överfulla av resenärer sa de på radion, men jag kom ”för sent” så perrongerna var tömda och befolkningen på tåget var helt ok. 
 
 
Krishanteraren rådde mig att sjukskriva mig, men jag vill inte. Eller både vill och vill inte. Men samtalet var bra. Åt lunch på Axel’s i Hagsätra, pratade med en bekant under en regnskur och kom till jobbet strax före 13.00. Bad att få prata med chefen och vi tog en stund, sen bestämde vi att ses senare. Under tiden hann jag både hembesök och prata med kollega.
 
 
Samtalet sen blev jäääättebra. Ett par tunga saker har lyfts från mig och jag ska söka efter tex kursdagar som ger kraft och inspiration. Känner mig tio kilo lättare minst!
 
Hämtade hundarna och sen kom Janne och vi fixade lite middag tillsammans. En dag som började 💩💩💩 slutade 🎵🎵🎵
 
TACK för idag 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0