Kalas 🎂

Om bara nĂ„gra dagar blir mitt Ă€ldsta barnbarn 11 Ă„r. Galet! Även om jag inte pĂ„ nĂ„t sĂ€tt Ă€r missnöjd med mitt liv sĂ„ saknar jag att inte vara en större del av barnens och barnbarnens liv. Men nu lever vi ju i en kultur dĂ€r vi jobbar till vi Ă€r 65 Ă„r minst och det fĂ„r konsekvenser i familjelivet. Visst har man alltid ett val, men om jag jĂ€mför Jannes och mitt pensionsbesked inser jag att jag Ă€r född med fel kön. Alla mina högskolepoĂ€ng som jag införskaffat i mitten av livet ersĂ€tter inte det faktum att jag Ă€r född utan penis. Visst har det ökat mitt vĂ€rde rent lönemĂ€ssigt men i praktiken vinner makens tvĂ„ gymnasieĂ„r över mina tre samt nio högskoleĂ„r. Visst Ă€r det sĂ„ att han jobbat hela tiden och det ska givetvis premieras, men hur premieras barn”ledighet” och fostran av fem barn samt Ă„ratal av frivilligt arbete i idrottsklubb samt klassmamma och Hem&Skola. Ja, inte Ă€r det i pensionsbeskedet iallafall, efter pension Ă€r det dax för Ă€ttestupa. 
 
 
Men dagar som denna, nĂ€r hjĂ€rtat flödar över av kĂ€rlek och stolthet nĂ€r jag trĂ€ffar mina fantastiska barn, min fantastiska dotter och hennes fyra fina barn, ser min familj interagera ... ja dĂ„ kan jag bara ”count my blessings”. Allt har en mening, precis allt! 
 
 
KĂ€rlek âŁïž
 
FyraĂ„riga Minou lĂ„ter 16v gamla kattungen Majlo  dia henne trots att hon aldrig haft valpar. Omsorg  och kĂ€rlek Ă€r grĂ€nsöverskridande âŁïžÂ 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0