Små och stora pälsar

Mina hundar brukar skälla ut det mesta på två och fyra ben i närheten av hemmet. Inte dem som stannat upp och lärt känna mina små gaphalsar, men de som fnyser, kanske säger nåt nedsättande och går vidare, de får minsann finna sig i en utskällning. Två fyrbeningar som går under radarn är två hästar. Matte skälls det på när hon kommer på sin cykel, men går hon med hästarna är hon ok. Jag tycker att det ser lite festligt ut när vi möter dem, eller släpper förbi dem. Där går hon med två stooora pälsar och efter kommer jag med mina minipälsar.

(null)

Morgonpromenaderna igår och idag har varit lite märkvärdiga. Igår flög ormvråken på låg höjd över oss och imorse flög ett gäng stjärtmesar förbi oss. Det är mycket fågelkvitter i skogen om morgnarna medan det är knäpptyst på eftermiddagen.

(null)

Arbetsdagen har varit intensiv. Konfidentärenden innan mottagningen, jag påbörjade en ny fondpärm, på mottagningen kom sju personer, avslutade fondpärmen, slängde i mig kalla pannkakor och löste av vaktmästaren i kyrkan vilket brukar vara avkopplande, så även idag.

(null)

Hembesök, telefon och mail fick avsluta dagen.

(null)
En annan liten päls 🐈 

Hade tänkt köpa ägg på Linas, frysburkar på Dollar Store, hundmat hos veterinären och tanka innan jag åkte hem och lagade Lufsa efter vovvenaden, men klockan var mycket och jag trött och hungrig så jag slopade det mesta. Det blev hundmat hos veterinären, sen hämtmiddag från chopchop och tanka. Det blev kall orange chicken vid Tvn efter vovvenaden. Har inte rest mig efter det, men nu måste hundarna ut igen innan vi går och lägger oss 💤

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0