...så blev torsdagen...

... det är lika skönt att inte planera för hårt, för det är då det händer!

Linnéa ringde och ville ha sällskap en stund, så efter att jag varit uppe i centrum och färgat ögonbryn, varit på apoteket, köpt hö och storhandlat på Willys så började jag förbereda en köttfärslimpa. När Linnéa kom med hund och flickor gick vi ut en liten sväng och sen blev jag fullt upptagen med maten. Precis när vi skulle sätta oss ringde en granne, hennes man hade ramlat och kom inte upp. Jens och jag sprang över dit och lyckades lyfta upp honom så han kom ut i köket... sen blev det middag. Linnéa bröt upp tidigt för flickorna var trötta.

Själv satte jag mig vid datorn och gick igenom en massa foton, valde med möda ut 12 stycken och skickade efter fotokalendrar för nästa år som julklapp. Jag tycker det är en rolig tradition som jag hållt på med ett tag, den verkar vara uppskattad av de som får den... men jag blir aldrig riktigt nöjd. Alltid missar jag nån fin bild, eller så är nån unge mer eller mindre frekvent än de andra... men det jämnar väl ut sig under årens lopp. Tänkte först skippa julkorten... men så beställde jag det oxå.

Nu har jag tagit hand om disken och bakat 6 äppel/kanel-smulpajer till basaren på lördag och bäddat rent i sängen. Böckerna ligger kvar i bäddsoffan, skräp-påsarna har inte heller blivit åtgärdade... men jag har gjort en del annat som oxå skulle göras. Lust-principen funkar alltså!

Jens har möblerat om i sitt rum nu. Han fick ju en större säng igår och nu är det så fint och fräscht inne hos honom. Janne sover i Sanda inatt. Bekki har ont i halsen... ajajaj....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0