nrj...

Jag hör uppenbarligen till den sortens människa som skriver listor på vad som behöver göras för att jag inte ska glömma nåt... idiotiskt, det tycker jag med, men det går av bara farten, jag har inte ens tänkt på att jag gör det förrän nu. Och när jag insåg vad jag höll på med vände jag det snabbt. Som säkert de flesta människor stirrar jag mig blind på det jag INTE gjort. Klämkäck som jag är bestämde jag mig för att göra tvärtom. Jag kastade det gamla kuvertet med "att-göra"-listan och grävde fram en reklamlapp ur den enorma posthögen... och så fick den ligga på köksbordet hela dagen... och så skrev jag en "har gjort"-lista istället. Det var riktigt uppfriskande!

- Vattna blommor i hela huset
- Skura hela toautrymmet
- 5 tvättar
- Ringde Vuxenskolan och kollade upp en kurs om Frivoliteter
- Storstädning av TV-rum
    * putsa fönster
    * duscha blommor
    * dammsuga och skura (det blev hela övervåningen när jag ändå var i farten)
    * dammsuga soffan
    * ut med alla dynor kuddar och piska rubbet
    * tvätta mysfiltar och -plädar
    * stryka ny gardin
    * dammtorka

Framåt kvällen åkte hela familjen till Nacka Forum där sonen fick köpa en kostym till sin systers bröllop. Kvällen avslutades med att gubben och jag köpte två lampor - taklampa och fönsterlampa till köket ... och gick på restaurang. Hemma vid 21.00, jag satte mig att brodera till ca 1.00.

Denna lista är baske mig så mycket mera stimulerande än att vakna till en lista med måsten. Nu ska det bli spännande att se vad som händer idag ...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NdM8FAsLauE (känsliga tittare varnas)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0