Sockerkaka med nektariner



Ugn: 150-175 C-grader ca 35 minuter

150 gr smör eller margarin
3 ägg
2,5 dl socker
3,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

ströbröd
1-2 nektariner

Smält smöret och låt svalna.
Smörj och bröa en form.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker.
Blanda samman äggblandning, torra ingredienser och sist smöret.
Häll i smeten i formen.
Skala och skär nektarinerna i stavar och peta ner dem i smeten och sen in i ugnen.

Omdöme: Sockerkakan är jättegod, saftig och full av smak. Nästa gång ska jag ha i mer nektariner! Eller prova med äpplen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0