Busy days

Har mått riktigt bra några dagar nu. Tackar och tar emot varenda liten bra stund.

Var på jobbet mellan 8.30-11 i tisdags, mässa och möten. Diakonimötet uppdaterade mig på vad som hänt och kommer att hända. Åkte hem och åt lunch, for sen iväg till terapin. Janne körde mig till Älvsjö, jag var tidig till terapin och satt utanför i solen och frivolerade på en lila ängel (som jag inte skrivit upp i handarbetslistan för den kände jag bara för att göra ändå. En mycket kär vän ska få den). Efter terapin tog jag pendeln till Älsvjö och gick hem med stavarna. Jätteskönt. Fixade lite, lagade mat och åkte sen upp till knyppelkursen.

Onsdagens jobbtimmar tillbringade jag i kapellet. Hade lovat bort mig på eftermiddagen till en kompis som behövde hjälp, blev bjuden på god lunch och tillbringade resten av eftermiddagen där.

Idag sov jag länge, har sovit illa sen jag kom hem från Sanda. Jobbtimmarna tillbringade jag på em och Torsdagsträffen och det var jättemysigt. Min läkare ringde återbud igen så jag tyckte det var roligare att gå till Torsdagsträffen än att skriva schema, det gör jag imorgon! Många av mina damer sa att de saknat mig, det blev mycket kramar och det kändes mycket gott att vara där. En kul program hade vi oxå, uruppförandet av en spel som ska spelas upp på Borggården på Slottet den 6 juni: Bernadotte och von Döbeln. När jag kom hem satte jag igång med djurens rum. Höll på ett par timmar därinne. Nu har marsvinen fått rent, aggorna en ny bur, sköldpaddornas terrarium samt golv och väggar är skurade, blommorna duschade, putsat fönster och ny gardin och så möblerade jag om en aning. Efter det blev det TV och lila ängel i två timmar och nu ska jag i säng. Morgondagen blir fylld den oxå.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad skönt att du mår bättre, hoppas det får fortsätta så! :-)

2010-04-09 @ 15:08:27
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0