Hektiska dagar

Gjorde klart delarna till provlappen i estnisk spetsstickning i söndags, packade, städade och drog ner värmen i Paradiset. Hemmavid gjorde jag en "osynlig uppläggning" till spetssjalen och gick och la mig sen.

Avbokade sjukgymnasten och åkte till jobbet mellan 10-12 igår. Sen spruttade jag på lite hemma, rensade posthög (en evighetsmaskin det där) och fick en tvätt-tid för vinterkläderna i tvättstugan. Sen bjöd jag mig själv på pizza, husets övriga befolkning fick fixa egen mat. Lite tjurig kan jag vara ibland för jag tycker inte att det är självklart att jag ska rensa posthög, tvätta vinterkläder och laga mat. Nu behövde jag en stunds lugn istället för att laga mat och passa allas olika tider. Mest praktiskt så egentligen, att alla får fixa med sitt.

Idag var jag på jobbet halv nio, åkte hem halv 11. Monica gick med mig till Älvsjö station och jag fortsatte till terapin medan Monica fortsatte promenera. Efter terapin åt jag på Pizza Hut med Lotta och sen knallade jag iväg till kursen i estnisk spets.

Trött som en koala (det djur som sover mest av alla, nämligen 22 timmar om dygnet)... känner mig inte helt ok med saker och tings ordning... men det reder väl sig med tiden...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0