Lugn juldag

Renskrev och samordnade ytterligare ett par sidor anteckningar om hinduismen igårkväll, gick sen ut med Bamse och somnade vid halv 12 ungefär.

Imorse väckte Bamse mig kvart över 9, gick ut en lång skogsrunda med honom. Janne skulle åka ner och kolla till Sanda och vattnet som frusit, Monica och jag följde med honom... och Bamse förstås. Fick lite pengar i julklapp så jag slog till och köpte en ny kamera på Expert i Strängnäs, en Panasonic. Min älskade Olympus sjunger på sista versen, men efter tre år med mitt myckna fotande och ett par slagvändor i backen så har den varit mer än toppen. Efter fyra Olympus mju har jag valt att prova ett nytt märke och hoppas att jag ska bli lika nöjd med den. Vi har ju inget vatten på landet p.g.a isen så efter en koll åkte vi därifrån igen. Middag på McDonalds.

Bamse är orolig och skäller en hel del. Tror och hoppas att det beror på alla löptikar. Fortsätter det måste jag göra nåt åt det... skällhalsband tror jag. Men jag hoppas att det ska ge sig av sig själv.

Plugga lite? Eller TV...? Vi får se! Drömmer gör jag... just nu om detta! Vad vore livet utan drömmar? Men drömmarna gör att jag är sugen på att ta tag i vikten igen... och plugget känns inte fullt så ångestladdat som det gjort ett par veckor nu. Tanken på att jobba heltid känns numera mer inspirerande än betungande och drömmarna ger min själ den näring den behöver för att tro på ett nytt friskt liv. Känner inspiration att fixa mina hp så jag ligger i fas igen... Allt löser sig. Funderar på att köpa denna bok för inspiration. Kvinnor är ju så fantastiska, eller hur!


Kommentarer
Postat av: Marianne

Ja just ja...jag har inte hört något angående ökenvandringen, har du? Boken du beskriver vill jag också läsa den verkar mycket intressant. Kvinnor är fantastiska!

2010-12-25 @ 19:47:40
URL: http://maralutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0