Spring spring

Torsdagen blev en sån dag som jag brukar kalla "spring spring", dvs det går i ett utan egentliga pauser. Efter Bamsenad och frukost ringde en volontär från jobbet och sen rusade jag upp tll kapellet för jag hade blivit bjuden på fika där. Vi satt och snackade om allt möjligt. Sen hem och köra Janne till jobbet med rätt delar till mina bakhjulslager, ut med hunden igen och sen åkte Monica och jag till Linnéa för att vara barnvakt så hon kunde gå på jobbets julmiddag. Kom hem vid halv 1 och näar jag varit ute med Bamse var klockan halv 2... somnade 4 och vaknade 6. Denna hosta dödar mig!

                 

Idag har jag trotsat de oplogade gatorna och åkt för att hämta upp föräldrarnas guldbröllopspresent efter Bamsenad på lika oplogde gångvägar och frukost. Hämtade ut ett paket på posten och efter att ha fått motorstopp ett antal gånger i vårt oplogade garage fick jag nog och burnade in på min plats. Jag var så trött och arg att jag för ett ögonblick sket i om jag skulle kvadda bilen och köra sönder en bjälke så hela taket rasade in... men jag prickade mellan stolparna och bromsade innan jag körde i väggen så allt gott... Det kan ta ett par dagar innan vi får plogat ner till oss och garaget blir oftast plogat nån vecka efter snöfall.

Ha försökt sova i soffan nån timme men jag hostar så fort jag lägger mig. Nu ser det ut som nya snöfall är på gång så det är lika bra att gå ut med Bamse nu. Sen hoppas jag att det går att ta sig hyfsat smärtfritt upp till Svanberga gästgiveri och föräldrarnas guldbröllopsfest. Det ska iallafall blir riktigt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0