Uppe med tuppen

Nu ger jag upp tanken på att klara detta själv! För att ge tillbaka lite av Jannes godhet la jag mig i soffan på övervåningen inatt för att inte väcka honom med min hosta... Klockan 3 gick jag in och la mig på Bekkis säng. Bamse knallade bara runt runt och bet i julgransmattan, så jag stängde in honom i köket då oxå, då kom han till ro. Bamse var tyst, de andra djuren likaså... men jag slumrade till nu och då till klockan var 7, då började jag fundera över tentor, jul, hosta och allt möjligt.

Halv 8 gick jag upp och gav djuren frukost, ringde VC, gjorde frukost åt mig själv. VC ringde upp för en liten stund sen och jag får komma upp på en akuttid vid 10. Bamse har lagt sig igen men nu ska jag släpa ut honom på morgonpromenad. Han brukar ju vakna srax före 8 så det är lite typisk att han tar sovmorgon när jag är vaken i ottan.

Efter akut-tiden tar jag mig in till Ersta för provagning inför läkarbesöket hos endokrinologen nästa vecka, sen är det klart för ett tag hoppas jag. Önskar mig lite energi så jag kan börja tentaplugget i em för det börjar oxå bli en ångest. Det har snart gått en vecka sen vi fick hemtentan och jag har inte öppnat en bok!

Nu, ut i snömodden med trött hund och svettas!

                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0