Jag tror pesten är lös...

Ibland måste man bara bestämma sig, i synnerhet om man är en seg gammal tant! Mådde riktigt rikigt risigt igår, men gav mig av på kryssningen iaf med gubben efter att ha legat vid TV:n hela dan. Svullna bihålor, ont i bröstet, lealös och rinniga ögon. Mensmonstret följer inga regler längre utan kommer på besök när det händer nåt kul. Sist dök hon upp på Gran Canarias första dag och hängde med hela veckan, hon påminde om sin existens på nyårsnatten och nu skulle hon prompt med på denna resa oxå ... och för att slippa gå in på detaljer så säger jag bara: MYOOOOOM... och ovanpå detta då förkylningen. Väskan besod i ett klädombyte och resten av utrymmet bestod i blöjor, Cyklokapron, Alvedon, Bisolvon, näsdroppar och pappersnäsdukar. Jag gav mig 17 på att ha trevligt och jag tror jag kunde skärpa till mig rätt bra. Vi åt en fantastisk skaldjursplatå och därefter gick vi runt lite på båten. Satt i dansbaren och lyssnade lite på "Easy kit" och "Wahlströms". Vid 23-tiden blev det hytt och sen spring i duschen hela natten *hatarhatarhatarhatar*.

              

Men nåt sov jag väl. Vaknade på riktigt vid halv9... då kom nästa överraskning... hela fejset var rödflammigt och fnasigt. Gubben trodde kanske jag inte tålde båtens tvättmedel eller nåt, men flammeriet har utvecklats till torra röda utslag som inte ger sig. Jaja, jag är så vacker som jag känner mig tänkte jag och så gick vi och ställde oss  frukostkön. Har aldrig sett maken till frukostkö! Men varför skulle vi vara de enda som ville sova lite på morgonen. Väl inne i frukosteriet kroknade jag, så Janne-hjärtat hämtade mackor och äggstanning åt tant Guggelutt. Sen tillbringade jag resten av dagen i hytten, sovandes eller snörvlandes. En liten promenad gjorde jag till taxfreen, köpte parfym, mascara och örhängen av mitt favvo-märke Guldviva ( http://www.guldviva.com/ ), det kunde jag baske mig får kosta på mig tyckte jag i mitt elände! Om nån tittade konstigt på mitt fläckiga fejs så såg jag det inte eftersom jag ideligen fick torka mina rinnande ögon med pappersnäsdukar...

               

Vi avslutade iaf dagen med att åka till Heron City, äta på Pizza Hut och handla på Willys där. Efter det har jag legat däckad i soffan. Ska gå och smörja in fejset med nån fet kräm nu, tror jag, sen är det bara säng som gäller. Imorgon ska jag inte jobba, sjukhemsprästen ringde sa att de varit tvugna att avboka sjukhemsandakterna imorgon pga sjukdom, men jag hade inte kunnat gå ändå. Jag ska sjukanmäla mig resten av veckan för det måste vara nån underlig förkylning/virus/influensa. Janne var ju så här efter influensasprutorna och då trodde vi det var biverkningar efter det, men det är nog nåt virus iaf. Rinnsnuva, hosta, ömma ögon... men ingen utpräglad hederlig gammal bonnförkylning direkt! Pest är det iallafall!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Usch, stackars "tant" Guggelutt... Hoppas du snart mår bättre igen! kram

2010-01-05 @ 21:01:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0