Krock

Så har man varit hos sjukgymnasten. Fått prova korsett (och inte en sån där som man får kvinnliga former av, snarare hamnade midjan nånstans över höfterna) som ska stödja lite över det smärtande området. Fick några ryggövningstips och det kan behövas för en snabbare läkning för nu har jag böjat nysa oxå... och det är inte kul!

    

På väg därifrån svängde vi förbi McDonalds i Älsvjö, därför hamnade vi på Magelungskopplet bakom en buss vid ett rödlyse... det blev grönt, bussen körde ut och tvärnitade. I samma stund så vi en liten lastbil komma i full fart och köra rätt in i förarhytten på bussen. Lastbilen bromsade inte ens fast det måste ha varit knallrött för honom. Jens och några andra privatbilister sprang ut, men det verkade inte vara några personskador, så när bussens passagerare gått ur så började oxå personbilarna runt omkring åka iväg. Bussen hade en rejäl buckla och lastbilens front var helt intryckt. När jag kom hem ringde jag 11414, polisens ickeakuta telefon och angav mig själv som vittne. Vi hade ingen lust att stanna på platsen pga min rygg och för att inte stoppa upp trafiken ytterligare.

Då får vi se vad resten av dagen kan bjuda på...

Kommentarer
Postat av: __Bavaria__

Jisses... det måste ju ha blivit en djäkla smäll... :(Hoppas din rygg piggnar på sig snart.

2010-01-25 @ 16:12:06
Postat av: Snurran

Vilken tur i oturen att han inte körde rätt in i er istället! Det hade nog inte slutat så bra..

2010-01-25 @ 18:03:49
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Linnea

Shit vad läbbigt, tur att ingen kom till skada mer än fordonen. Det måste varit en stressad lastbilschaffis! Hoppas det inte var min, måste ringa!

2010-01-25 @ 18:10:08
Postat av: NettAnn

nog en sån som sitter o sms el pratar i tel medan han kör..vilken tur ni inte körde in i bussen el fick lastbilen i er bil..vilket dramatiskt nytt år det blivit för dej!

kram

2010-01-26 @ 00:28:34
Postat av: Guggelutt

Chauffören pratade i telefonen när han steg ur sin bil iaf... och det var en lätt lastbil, en sån som B-körkortsinnehavare får köra, annars hade det blivit en dödsolycka. Jo, nog har året fått en märklig början..

2010-01-26 @ 01:01:17
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0