Semesterns första fredag

Ajajaj, vad ryggen värker... och milde vad trött jag är! Vi bestämde att vi åker ner och sover i båten imorgon och ger oss av tidigt på söndag istället, så får vi se hur Bamse reagerar på båtlivet medan vi fortfarande är i land oxå :O)

Jag är nöjd med dagen. Bamses bula/hål var inte infekterat och nu får han nån sorts anibiotikapasta som han ska ha två gånger om dan. Det smakar gott verkar det som för han slickar i sig det utan tjafs... men det ser ut som han blivit skjuten i halsen efter att de rakat honom över såret :O/

                

Djurrummet har tagit timmar. Halva väggen har jag sprayat med Cillit Bang och gnidit och gnidit. Det blir ju så dammigt av hö och sågspån! Fåglarna har fått ny sand och terrariet har jag gjort minutiöst rent med miakeltrasa och fönsterputs. Kautchuk är ofta snorig och jag kan tänka mig att sågspån och hö blir för dammigt för honom, nu har de sand och så har jag ställt dem vid fönstret så de får riktig sol på sig oxå. Inte för att den gör nån skillnad genom dubbla fönster men jag tror de kan få en annan dygnskänsla. Vi får se. Tungt var det och fint blev det! Resten av väggarna får jag skura när jag kommer hem liksom att fixa alla djur-grejer. En del ska jag slänga för jag använder det inte, annat ska bara "kategoriseras" som ben och hundleksaker på ett ställe osv.


Kautchuk njuter under värmelampan

                                   
                                   Esmeralda tar en tupplur i hyddan efter maten

Nu ska det bli kul att "dekorera" i terrariet när jag kommer hem. De ska få nya skålar och några ickegiftiga växter så luftfuktigheten blir lite bättre. Nu hoppas jag Kautchuk ska bli helt bra.

Plockat undan mina handarbeten och fixat i köket har jag oxå gjort. Tvättberget vek jag undan men har lite ny tvätt på gång som jag ska vika imorgon. Nu ska jag duscha varmt och vila ryggen så resten av semestern blir bra! Och jag hoppas verkligen inte att jag låter gnällig för det är inte ett dugg synd om mig! Jag KAN trots diskbråcket och tröttheten och jag är så himla glad för det!

Till sist ett par bilder från Sanda på Bamse och hans kompis lagotton Kasper:


                          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0