Semesterns första onsdag

Trodde inte det var sant när väckarklokan ringde kl 9.00 imorse. Janne hade tack och lov varit ute med Bamse vid 6-tiden... Tog Ragnar och Bamse på morgonpromenad, frukost, sen åkte jag in till min frissatid kl 11.00. Min favvofrissa var upptagen, men de hade en elev som var nästan färdigutbildad så jag hade bokat hos henne. Färgen blev bra... men jag vet inte vad jag tycker om platt-tången.... kul att prova iaf.

                

Sen kunde jag inte hålla mig utan sprang iväg till Ankis och köpte mer garn... grönt denna gång. Virkfingret är så ivrigt... Janne och jag fikade på stan och åkte hem så jag fick fortsätta med mina filtar. Tog Bamse och gick över till V, Cl:s mamma som passar Cl och J:s hundar medan de är på Cuba. Satt och pratade med henne en stund sen ringde Janne att fikat var klart så jag tog med mig V, hundarna och Cl:s dotter Ci som kom för att hälsa på mormor. Grannen Ca mitt över var redan på plats, så fick vi en trevlig stund tillsammans med alla hundar.       



Sen fortsatte jag med filtarna tills vi var så pass hungriga att vi åkte in till Strängnäs och åt på Kina-Thai. När vi kom hem tog jag ut Bamse, men hann bara över till närmsta grannen Ca för att prata lite när jag såg att Bamse blödde vid halsen. Jag ringde om en knöl som han har på halsen förra veckan, misstänkte att det var chipet som kapslats in... men vi bestämde att vänta till efter semestern eftersom det inte verkade vara akut på nåt sätt. Nu var knölen borta och en liten vit kapsel hängde i pälsen invid rännilen av blod... det måste vara chipet! Fick tvätta honom med sårtvätt hos Ca och gick sen hem för att ringa veterinärjouren. Nu sitter jag och väntar på att de ska ringa upp, men de ringer nog inte förrän imorgon. Skum händelse, men inget jag känner oro över...

                                     

Nu...mera babyfiltar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0