Städa städa varje freda...

Har varit hos veterinären med Bamse... det var chipet som kommit ut. De fick raka honom runt såret och så fick han antibiotika för att hindra infektion, det är ju ett sårigt hål där chipet blödde ut. Nåt nytt ID-chip blir det nog inte... troligen en ID-tatuering (sådan matte, sådan hund). Veterinären hade aldrig varit med om ett chip som avstötts så det får förbli en gåta. Antingen tål han det inte eller så fick han en infektion i samband med chippningen.

                

När vi kom hem åt jag snabbt lunch och håller nu på att städa för fullt. Huset är uppochner och jag tänkte att ungarna skulle ha lite fint omkring sig nu när min semester går in i fas två. Fas 1 var Sanda, fas 2 blir sjön. Sen ska vi ha familjeråd ikväll där vi ska prata om underhåll av städningen, djurhållning, mat och pengar. Det ska nog bli bra.

Än håller jag på med tvättberget och just nu laddar jag backup-CDs på sommarens bilder. Toan är klar, sen står djurburarna i tur, liksom att snygga upp kök och vardagsrum. Packar gör jag i samband med tvätten...

                          ---------------------------------HEPP HEPP---------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0