Prover och provsvar, kanske

Var en sväng till sjukgymnasten, blev vägd och mätt. BMI på strax över 38... föga uppmuntrande, men å andra sidan kan man se de som om man har nåt att bita i om man vill ha en positiv touch på det hela! Jag vägrade sätta upp några mål, det funkar inte just nu, det får bli som det blir, varje förlorat gram är en vinst i nuläget. I synnerhet som ryggen sätter P för diverse fysisk ansträngning igen. Snacka om negativa spiraler!

Innan jag åkte till sjukgymnasten ringde jag psyk och fick veta att jag bytt läkare där igen, 3:e på drygt ett år. Min BA (behandlingsansvarig) hör inte av sig och jag ringde oxå henne chef och sa vad jag tyckte. Man tror ju att psyk är känsliga grejer, men jag har alltså inte ens träffat min BA, hon har inte tid. Enda anledningen till att jag har en är för att Öppenpsyk remitterat mig till Psykoterapienheten och jag måste gå via BA om jag behöver prata antidepressiva med psyk-läkaren... men som sagt, BA har inte tid med mig. Nu blev jag kopplad till jourläkaren och fick lite svar kring låga natriumhalter och Flouxitin. Får se om BA-kärringen får tid att höra av sig i denna vecka, detta och detta hände ju i höstas. Men som jag sagt förut, jag vill eg. inte ha antidepressiva och jag tänker vägra fortsätta om jag ska behöva starta krig varje gång jag ska få förnyat recept, det är ju SJUKT så att säga! Funderar på en patientanmälan igen. Det bara får inte gå till så här!

VC ringde iaf upp men sjuksyrran förstod sig inte på kortisolhalterna så hon skulle be min husläkare höra av sig om provsvaren, antingen via brev eller telefon. Provsvar kom oxå på cellprovet och det var bra, skönt att nåt är bra!

Efter sjukgymnasten handlade jag det nödvändigaste för middagen på Willys. Det är nästan omöjligt att bära med en ryggskott och krycka, men mjölk, spaghetti och krossade tomater fick jag med mig iaf. Sen åkte jag till Gullvi och hittade de mest otroligt söta knapparna till barnbarnens tröjor. Hittade oxå ett mörktblått-grått melerat garn som jag hoppas Justin ska gilla, likadana tröjor, likadana knappar men olika färger!

              

Gjorde köttfärssås och spaghetti till familjen som droppade in lite olika tider. Monica åkte på middag hos sin plastmamma. Jens la sig tidigt för han och Sandra jobbade inatt mellan 23-03 och sen åkte han till andra jobbet före 7.

Lägger in min lilla handarbetslista igen, så kanske det blir kul att se vad som blir färdigt... och när... och om nåt blir klart...

Handarbetslista 2010-03-22
Stickning
:
Thyras tröja                     KLAR                          2010-03-22
Änglas tröja                     NÄSTAN KLAR
Justins tröja                     ej påbörjad
Provlapp, estnisk spets     NÄSTAN KLAR
Sjal, estnisk spets            ej påbörjad, men uppläggning till läxa till nästa gång

Virkning:
Amigurumi-sköldpadda     NÄSTAN KLAR

Knyppling:
Rosenmandel                   NÄSTAN KLAR
Johannesörnen                 1/3 KLAR
Övningsspets no1             ej påbörjad (sista momentet i övningsspetsarna!)

Broderi:
Indianflickan och vargen  1/3 KLAR
Liten indianflicka              1/3 KLAR
Duk med änglar               HALVFÄRDIG

Frivoliteter:
Ängel, grön                     NÄSTAN KLAR
Ängel, vit                        ej påbörjad
Uggla                             HALVFÄRDIG
Vantar (bokmärke)          HALVFÄRDIG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0