Det gick bra!

Pappas operation gick bra. Det hade varit lite svårt pga att han fortfarande hostade efter vaccinreaktionen, och så arytmin på det. De ringde från sjukhuset först vid 5-tiden i em och då hade jag sen länge gett upp alla planer på att gå till skolan. Bestämde mig redan vid Bamsenaden vid 1-tiden för så fort jag kom ut i skogen så bara rann tårarna, gick samma väg tillbaka i skogen för jag ville inte gå genom bostadsområdet med rödgråtet fejs. Så min dag blev DVD, inspelade program på boxen, TV och flera timmars broderande. Det skingrade tankarna och fick tiden att gå, men att gå ut med Bamse var jobbigt för Bamsenaderna brukar vara min reflektionstid och då gick tanktarna.

Nå, allt gott så här långt. Pappa ringde själv vid 7-tiden ikväll och det var jätteskönt att höra hans röst! Han var väldigt hes efter tuben och han sluddrade lite till följd av en fläskläpp han fått av densamma, men han var klar i huvudet och tyckte det molade i operationsärret. Men "portvakten" (en lymfkörtel de tagit bort) visade inga tecken på att cancern hade spridits och det får vi slå oss till ro med. Om ca tre veckor får vi veta om det blir efterbehandling och isf vad.

Monica var gullig och tog ut Bamse när hon kom hem från jobbet + gick upp och köpte pizza åt mig för jag höll på att svimma efter mamma ringt vid femtiden. Nu känner jag mig mest drogad och ska krypa i koj. 

                    

Kommentarer
Postat av: Marianne

Godnatt och sov gott <3

2010-11-02 @ 00:18:38
URL: http://maralutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0