En lång och mörk man...

Apropå allt okonventionellt jag kommit och släpat på de sista dagarna... igårkväll var det en lång och mörk man!

           

... men oavsett vad eventuella grannar kan fundera om det så var det väääldigt oskyldigt. Jannes småkusin från Kökar skulle åka hem från Grasse, men det var strejker på flygplatserna i Frankrike så han kom ifrån Nice försent och kunde inte ta båten över till Åland igårkväll som planerat. Alltså åkte jag in till centralen och hämtade honom från flygbussen så fick han sova över hos oss. Han sov i Monicas säng, Monica i min säng, Janne jobbade natt och jag sov i vardagsrumssoffan. Tadaaaa.... Men visst kände jag mig lite busig när jag kom med honom i skydd av nattens mörker efter det att Janne åkt till jobbet... och körde iväg honom i gryningen :D

Gårdagen lyckades jag genomföra med god dispostion. Sov 10 timmar vilket var välbehövligt. Pluggade, gick ut med Bamse i lagoma portioner och tog en senare buss till skolan vilket fungerade alldeles utmärkt. Håller på med islam nu och vi har en iransk pingstpastor som konverterat från islam... det blev spännande diskussioner mellan henne och läraren eftersom läraren pratar om den ideala bilden av islam och hon har sett den praktiserad, eller en tolkning av den som läraren försökte framhålla. Islam har ju både goda och mindre "goda" utövare, precis som i alla andra religioner. Janne hämtade mig i Hagsätra efter lektionerna och vi hämtade svärmors bil som jag ska få låna i helgen... sen blev det alltså utfärd till flygbussen, titta igenom alla hans härliga bilder från Franska Rivieran och hans nya kärlek och tillsist Bamsewalk vid midnatt.

Imorse vaknade jag halv fem av att Monica gick upp för att göra sig klar att åka till jobbet, jag gick ner i Jannes säng ett par timmar innan jag körde hans småkusin till pendeln. Jag kallar det "ett levande hus", tiderna i familjen varierar otroligt. Monica är oftast uppe tidigt, mellan 04.30 och 06.30. Bekki går upp ca 06.30 och sover hennes pojkvän över går han samma tid ungefär. Janne jobbar skift så han kan komma och gå lite hipp som happ, Jens jobbar oftast eftermiddagar och kvällar så han kan komma hem allt mellan 22.00 och 00.30 ... och Sandra kan sluta så sent som 23.00... sen kan de båda vara uppe till Monica går till jobbet :P Själv försöker jag gå ut med Bamse senast kl 08.00 på morgonen och runt 21.30 på kvällen för att få struktur på dagen.

Nu får vi se vad som händer härnäst. Jag planerar att packa ihop mig lite, gå ut med Bamse en gång till, ta bilen till pendeln för att kunna handla efter terapin, sen åka så fort jag kan ner till Sanda där Janne väntar med ost och räkor :O) Sen börjar rå-plugg-helgen! Hinner jag inte det jag föresatt mig i helgen kan jag känna mig blåst på att få godkänt på tentan så det är sista chansen... eller omtenta, så jag hoppas att jag inte blir störd!

                                                  HEPP HEPP

                 
                  
Bamse är en riktig skogsmulle som inte vill gå in, hur långt vi än 
                  promenerar. Att ligga i det fuktiga gräset kan vara en övergång
                  till att tvingas gå in :O(

Kommentarer
Postat av: lelleplutt

Hahaha du e rolig du kraaaaaaam

2010-09-25 @ 13:43:42
URL: http://lelleplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0