Ett steg....

....en resa på tusen mil börjar med ett steg... dagens visdomsord på Facebook idag. Det var väl en bra början denna första dag som "frisk". Jag är inte yr längre, bara oändligt trött. Sov en stund till igåreftermiddag och sen blev jag inbjuden på the hos grannen. Sov före 22 igårkväll och vaknade strax före 8 i morse. Bamse har fått gå en sväng och nu sitter jag med dator och frukost. Inser att jag måste ta det oändligt försiktigt för när jag skulle brygga kaffe imorse glömde jag filterhållaren, det står inte helt ok till uppe i knoppen.

Vill inte åka härifrån (är på Sanda annu) men jag hoppas att livet kommer att lätta när jag gjort min första skoldag, upprop ikväll! Räknar med att komma ner på fredag em igen. Igår när Bamse och jag var ute i skogen hittade vi kompisar!


                                    


Visst är dom söta! Kopparödlorna!

Bamse kommer nog sakna vårt Paradis lika mycket som jag denna vecka. Det är ändå en fantastisk gåva att kunna ha ett litet gömställe när livet är "läskigt"...


                  

Nej, antar jag jag ska plocka ihop mina grejer, diska och bära ut soporna... om några timmar börjar ännu en ny epok i mitt liv, återstår att se hur lång den blir, om jag brakar ihop eller om vingarna bär hela vägen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0