Fy bubblan!

... känner mig nästan bakis idag. Regn och sol om vartannat... och det blåser. Sista arbetdagen... har nog inte hunnit vänja mig vid tanken, det gick så fort. Sen hoten i förrgår och psyk i går, hm... jag ska verkligen försöka åka ner till landet i em och inta ryggläge, men just nu känner jag mig inte i körbart skick. Det blir nog bättre när jag kommit ut till bilen för att åka till jobbet, kroppen har alltid skärpt sig när jag kör bil så det har varit en favoritsysselsättning under hela sjukdomstiden.

Bekki har haft sin bästis här inatt. Den romantiska killen var visst här en sväng sent igårkväll efter jag hade lagt mig. Jens och Sandra kom hem nån gång på nattkröken oxå. Jens har provjobbat två dar till och ska joba två dar nästa vecka oxå, det känns lovande!

Jösses vad det snurrar... jag måste nog lägga mig en liten stund och låta gröt och kaffe verka. Bamse har varit ute och alla djuren fått mat.. men jag måste till jobbet och rensa mitt skrivbord idag, det höll på att bli taget redan igår. Trist att "de" inte kan vänta tills jag är borta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0