Hm...

... har redan glömt vad jag skulle skriva om... Det tog nog rätt ordentligt att vara "frank" med/mot psykiatrin. Filtklubben var desto trevligare, fick chans att "visa upp" min rosa filt av mormors-rutor som jag börjat kanta... Filtklubbens nya kaplan, en tjej yngre än mig (vilket de flesta snart är) ville gärna se hur jag virkade och... Får såna där nästan obetvingliga lustar att göra nåt med mitt handarbetande. Jag gillar ju att skriva... varför inte kombinera? Senaste tanken... från Gotland faktiskt... var just en rubrik "Kul med mormorsrutor" och beskriviningar på filtar, sockor, västar, mössor... egen design förstås....



Likaså amigurumis... en liten handarbetsbok? Jag har ju "designat" en tomat, en snögubbe och håller som bäst på med ett gotländskt får!

                

Tja... vill för mycket. Filtklubbens ordförande fick blommor för hon fyllt 85 år och hon säger att i huvudet är hon som när hon var 25... Ja, vi vet ju vad som väntar... En 25-åring i en åldrande kropp... Thats a fact! Så jag säger bara "GÖR NÅT AV LIVET MEDAN DET FORTFARANDE KAN LEVAS" och dö nöjd! Vi har varochen vår egen väg att gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0