Hur många kalorier innehåller en avokado?

Det var en fråga helt enkelt! Som jag gärna får svar på!

Ursegt att komma upp imorse, trots att jag tog extrapillret Levaxin (struma) igår. Nu börjar spännande dagar för idag har jag inte tagit Fluoxitinet (antideppen) för jag ska trappa ner en vecka och sen börja med nya medikamenter... Vi får se, hoppas på bättring i alla led. Trampade iväg med Bamse och stegräknaren, tog sen ut Ragnar och fixade frukost till djuren och mig själv. Tog bilen till Centrum för att prova min lycka på bibblan igen, men hade ingen större tur, ställde mig på kö för en bok som jag får ungefär lagom till tentan... Men jag blev inropad till förtidsröstningen och de kunde skriva ut ett nytt röstkort på mitt leg så jag röstade. Rödgrönt såklart!



Hem och hämta Jens och Sandra som oxå ville förtidsrösta, fick med mig Bamse och den andra litteraturlistan (som jag glömde i första vändan)... där kunde de reservera en bok men jag får åka till Tensta och hämta den... men Linnéa kan antagligen göra det åt mig imorgon... sen fick jag med mig "Koranens budskap" och när de kom släpande med den började jag skratta... för den var ENORM (storleksmässigt alltså)! Jens och Sandra åkte när de röstat och jag tog Bamse och fick knalla hem med denna enorma bok i famnen. Syrran ringde om kvällens naprapatbesök och hon blev lite orolig när jag sa att jag var ute och gick med Bamse och Koranen. Jaja, skratt kan man inte får för mycket av, lite lustigt såg det nog ut... jag menar, en liten pocketbok kan man väl släpa runt på när man rastar hund, men en bok större än Svenska Lagboken, en bok större än hunden! Och ännu värre när jag fick syn på en råtta som tuggade fågelfrön i en buske... ska kanske tänka på hur jag beter mig bland folk, jag är lite impulsiv när jag utan att tänka traskar in i en buske med hund, Koranen och mobilen framför mig och försöker balansera detta för att fota nåt andra antagligen inte ser... och om det såg att det var en råtta? Skulle det se bättre ut?

                 

Nå, nu har jag ringt  The Studio och letat reda på adressen till Tensta bibliotek. Resten av böckerna ska jag beställa på Bokus, även ringa Kennelklubben och avsäga mig försäkringarna på ACE när jag är lite mindre stressad. Nu ska jag laga lite mat, rasta Bamse, duscha och invänta syrran. Hoppas jag kan läsa ikapp litteraturen i helgen, känns som jag bara är ute och jagar efter den hela tiden! Kanske ska jag satsa på att köpa böcker istället, det här tar för mycket tid helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: bella

Näringsinnehåll per 100g

Kalorier: 168.0 kcal

Protein: 2.0 g

Fett: 15.3 g

Kolhydrater: 4.4 g



Sen är det jätte bra att äta dem för dem har något som är bra för kroppen :D



//Puzzzzzzz

2010-09-17 @ 16:55:55
URL: http://vaniljmousse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0